Café Kobalt Homepage

cafe kobalt
cafe kobalt gracht
cafe kobalt bar
cafe kobalt nacht
cafe kobalt tafel
chari tea
cafe kobalt bar
cafe kobalt singel

Café Kobalt zoekt een gastheer/gastvrouw


Zoek jij de perfecte bijbaan voor naast jouw studie? En is horeca he-le-maal jouw ding of zou je dit ontzettend mooie vak juist graag willen leren? Dan ben jij bij Café Kobalt aan het juiste adres.

Op dit moment zijn wij op zoek naar flexibele bedieningsmedewerkers voor 2 tot 4 dagen in de week. Aangezien Café Kobalt het hele jaar geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, bieden wij diverse mogelijkheden om zowel overdag als 's avonds te werken. Doordat wij met vaste diensten werken, is het gemakkelijk om jouw werkdagen rond jouw sociale leven en/of studie te plannen.

Wij zoeken iemand die zowel kennis heeft van de Nederlandse als Engelse taal en die bij voorkeur over enige horecaervaring beschikt (hoewel wij enthousiasme en leergierigheid minstens zo belangrijk vinden). Verder zoeken wij een teamplayer met oog voor detail, die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt en het fijn vindt om onze gasten in de watten te leggen.

Wat bieden wij jou? Naast een fijne werkplek met de leukste collega's in een prachtig monumentaal pand in hartje Amsterdam (lees: goed bereikbaar met het OV) geven wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied aan horeca door middel van verschillende cursussen en trainingen (denk bijvoorbeeld aan een baristatraining, tapcursussen, wijncursus en Sociale Hygiëne). Daarnaast kan je een salaris verwachten conform Horeca CAO (beginnend in functiegroep III, dus geen minimumsalaris) met daarbij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klinkt het bovenstaande jou als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en solliciteer nu, door een mail (het liefst met CV) te sturen naar: rosanne@cafekobalt.nl en wellicht nodigen wij jou binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek.

EN